Ejen FWD Takaful Di Malaysia

Assalamualaikum.

Nama saya Shah Zaidi ,boleh panggil Shah ☺ Saya adalah ejen FWD Takaful yang sah. Berpengalaman dalam bidang insuran dan takaful sedia membantu anda. Segala proses dan penyerahan polisi akan dibantu sepenuhnya oleh saya.

Semua plan dan promosi terbaru dari FWD Takaful juga akan dikemaskini untuk kemudahan anda. Tidak kira siapa anda, saya bersedia membantu kerana nyawa anda & keluarga adalah amat berharga kepada saya.

Berurusanlah dengan penuh yakin dan selamat! Saya sedia membantu untuk dapatkan Plan Takaful yang sesuai dan terbaik untuk anda

Kini, semua orang boleh memiliki plan takaful mampu milik secara dalam talian. Sila hubungi saya segera jika ada sebarang pertanyaan mengenai plan takaful yang anda idamkan.

Bertindak Sekarang!
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!

TUNGGU! ADA TAWARAN MENARIK BUAT PENCARUM HIBAH FWD TAKAFUL

Iaitu Manfaat Covid19 PERCUMA

1. Jika anda pemegang Sijil Takaful FWD, sekiranya anda meninggal dunia akibat Covid19, Waris anda akan menerima tambahan RM20,000 daripada jumlah Hibah sedia ada.

2. Jika anda pemegang Sijil Takaful FWD, sekiranya anda dimasukkan ke wad kuarantin kerana positif Covid19, anda akan menerima elaun RM200 sehari maksimum 60hari.

3. Jika ahli keluarga anda positif Covid19 iaitu (Suami/Isteri/Anak/Ibu/Bapa) anda akan menerima tunai RM5,000 dari FWD Takaful.

 

Manfaat Tambahan

1. Khariat Kematian (48Jam Dapat).
2. Badal Haji.
3. Kaunseling Kesedihan.
4. Nasihat Pengurusan Harta Pusaka.
5. Sijil Takaful Percuma Bernilai RM100K selama 2 tahun kepada pasangan Suami / Isteri sahaja.

 

Adakah anda ingin mendapatan sebutharga percuma caruman Takaful Pelan Perlindungan Perubatan dan Hibah Keluarga ?

 

 

Sharing is caring!

Facebook Comments