DAPATKAN PERLINDUNGAN PENYAKIT KRITIKAL
UNTUK SATU KELUARGA
PERTAMA DI MALAYSIA

DENGAN HANYA
1 POLISI TAKAFUL
1 BAYARAN
1 KELUARGA
(SUAMI + ISTERI + 4 ANAK)

LINDUNG IBU BAPA & 4 ORANG ANAK DENGAN 1 POLISI

Kita tak perlu lagi risau dalam memilih siapa yang perlu kita dahulukan dalam memberi perlindungan takaful.

Dengan pelan Family First dari FWD Takaful, perlindungan untuk seluruh keluarga sentiasa diutamakan.

Tak perlu lagi risau dengan hari esok jika kita sudah bersedia dari hari ini dengan perlindungan takaful keluarga yang cukup & menyeluruh.

KOS PERUBATAN BUKAN BERAKHIR DI HOSPITAL

Tahu tak kos selepas keluar hospital mungkin lebih tinggi daripada kos perubatan di hospital.

Lagi-lagi jika ahli keluarga kita sakit kritikal.

Siapa nak bantu kita dari segi kewangan jika kita perlu bayar untuk pelbagai jenis rawatan & peralatan selepas dilepaskan hospital ?

Kena ingat yang kad medikal hanya bantu ketika kita di hospital.

DENGAN HANYA RM48/SEBULAN*, KELUARGA KITA AKAN DAPAT :

- Pampasan RM25,000 untuk setiap ahli keluarga bagi 36 jenis penyakit kritikal (peringkat utama)

- Pampasan RM6,250 untuk setiap ahli keluarga bagi 20 jenis penyakit kritikal (peringkat awal)

- Hibah takaful untuk ibu atau bapa jika meninggal dunia.

- JIka ibu atau baba meninggal, bayaran bulanan akan dikecualikan. Perlindungan tambahan jika ahli keluarga menghidap Covid-19

* Caruman bulanan dikira berdasarkan umur, kelas pekerjaan dan status kesihatan sekarang.


INILAH KEINDAHAN TAKAFUL
YANG RAMAI TERLEPAS PANDANG

Jangan Terlepas Peluang Ketika Masih Muda Nanti dah berumur, makin banyak sakit, makin mahal takaful. Silap-silap langsung tak boleh beli. FIkir kan lah betapa mudah je anak-anak hidup berdikari nanti Kenapa nak berlengah sesuatu yang pasti buatkan hidup keluarga kita terpelihara dan senang kan?

5/5

Sharing is caring!

shares

Facebook Comments

shares